LiveFast!

Randomblog, mely megpróbálja magával ragadni az olvasót, egy tekervényes és elrugaszkodott dimenzionális utazásra, a filmek, sorozatok, érdekes zenék, stílusok, képregények, extrém cuccok világába. Célja, hogy némileg betöltse, azt az internet által okozott vákuumot, ami miatt most is olvasol! :) Random-Design-Horror-Sci-fi Blog.

Kövess! FaceBook+Twitter!

Kiemelt Partner!

Image and video hosting by TinyPic

Brotherhood!

DC Univerzum animációs filmjei!

2010.12.07. 13:11 SkL

Itt van pár kedvenc filmem, a teljesség igénye nélkül, random módon felsorolva. Érdemes belőlük szemezgetni, megéri! ;)

A DC Showcase jelent meg legutóljára, mely magában foglal 4 kiegészítő kisfilmet, amik a következők: Green Arrow, The Spectre, Jonah Hex,  Superman/Shazam! The Return of Black Adam.
 

Ha te is odavagy a képregényhősökért, akkor csekkold: warnervideo.com/dcuondvd/

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://livefast.blog.hu/api/trackback/id/tr692499373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balakin · http://balakin.blog.hu/ 2010.12.08. 01:33:31

Public E., Red Hood és Jonah Hex a legkirályabbak.Wonder Woman is süti, sztem a GL first flightnál is jobb, kár, hogy kihagytad :). Apocalypse viszont elég gyenge lett.De jövőre jön az All star Superman, abból kiváncsi vagyok mit hoznak ki.
süti beállítások módosítása