LiveFast!

Randomblog, mely megpróbálja magával ragadni az olvasót, egy tekervényes és elrugaszkodott dimenzionális utazásra, a filmek, sorozatok, érdekes zenék, stílusok, képregények, extrém cuccok világába. Célja, hogy némileg betöltse, azt az internet által okozott vákuumot, ami miatt most is olvasol! :) Random-Design-Horror-Sci-fi Blog.

Kövess! FaceBook+Twitter!

Kiemelt Partner!

Image and video hosting by TinyPic

Brotherhood!

Chromeo- a Kacsa Szószban!

2011.02.09. 10:00 SkL

 

Gondolom, már mindenki ismeri a Duck Sauce elhíresült slágerét a Barbara Streisandot. Elég sok meghívott vendégszereplőt fedezhetünk fel a klippben, köztük a Chromeo-t a.k.a P-Thugg és Dave 1 duóját. A kanadai páros Monteralban ismerkedett meg, és zenéjükben is fellelehető némi francia finomság és igényesség. Dave gondoskodik a romantikus dallamosságról, Pee pedig zúzza az analóg szintis basslineokat és dobgép varázslatokat! Enjoy!

“Sure our sound is vintage and danceable. Sure all our songs talk about girls. But we’re so passionate about it that it’s not even funny anymore.” /Dave/

Egy kis InterviewS:

CHROMEO from Christine Brown on Vimeo.

 

ZúzzZzátok!



Ha kell a zenéjük: Chromeo

Official oldaluk: http://www.chromeo.net/

Szólj hozzá!

Címkék: chromeo muzik

A bejegyzés trackback címe:

https://livefast.blog.hu/api/trackback/id/tr682646606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása