LiveFast!

Randomblog, mely megpróbálja magával ragadni az olvasót, egy tekervényes és elrugaszkodott dimenzionális utazásra, a filmek, sorozatok, érdekes zenék, stílusok, képregények, extrém cuccok világába. Célja, hogy némileg betöltse, azt az internet által okozott vákuumot, ami miatt most is olvasol! :) Random-Design-Horror-Sci-fi Blog.

Kövess! FaceBook+Twitter!

Kiemelt Partner!

Image and video hosting by TinyPic

Brotherhood!

Metropia

2010.11.28. 16:18 SkL

A mai napon akadtam rá erre a figyelemre méltó skandináv animációs filmre, az ismertető magáért beszél!

Nemzet : svéd,dán,norvég,finn

Műfaj : animáció,sci-fi,fantasy

Előzetes:www.youtube.com/watch

Motion Capture technika lassan egyre nagyobb teret nyer a filmgyártás világában. A groteszk és hátborzongató animációs film a nem olyan távoli jövőben, Európában játszódik. A világnyersanyagkészletei elfogytak, az emberek nagy része egy, az egész kontinensre kiterjedő földalatti alagúthálózatban tengeti életét. Roger (Vincent Gallo) megpróbálja távol tartani magát az alsó világtól, ám egy nap rádöbben, hogy az egész életét – minden apró részletet beleértve -, mások irányítják. Roger szabad akar lenni, de ehhez szüksége Nina (Juliette Lewis), a szupermodell segítségére. Vagy esetleg Ninának van szüksége rá? info:filmtrailer.hu

Online nézd: www.movshare.net/video/0ck9hi21itxap

Filmzene: hotfile.com/dl/58694743/6e7638c/kris009.rar.html

Értékelése: 5/5 nálam.

A későbbiekben még kaptok pár hasznos linket és bevezetem a kezdőket az online filmnézés világába.

Szólj hozzá!

Címkék: filmajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://livefast.blog.hu/api/trackback/id/tr562479055

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása