LiveFast!

Randomblog, mely megpróbálja magával ragadni az olvasót, egy tekervényes és elrugaszkodott dimenzionális utazásra, a filmek, sorozatok, érdekes zenék, stílusok, képregények, extrém cuccok világába. Célja, hogy némileg betöltse, azt az internet által okozott vákuumot, ami miatt most is olvasol! :) Random-Design-Horror-Sci-fi Blog.

Kövess! FaceBook+Twitter!

Kiemelt Partner!

Image and video hosting by TinyPic

Brotherhood!

Támad az Ugly Americans!

2010.11.28. 16:47 SkL

Az első lesz a sorban a horror kliséket és az abszurd humort feszegető és jól vegyítő rajzfimsorozat: Ugly Americans magyar fordításban Furcsa Amcsik. Eddig 14 része jelent meg Amerikában, amiből 6 részt le is szinkronizált a Comedy Central. Remélem minél hamarabb folytatják a többi részt is. :) Szerintem ez egy elég beteg és elborult sorozat tele jobbnál jobb poénokkal.

És íme egy kis ízelítő, hogy miről is szól lényegében a sztori.

Az amerikai animációs sorozat egy alternatív amerikai világba kalauzolja a nézőt, melyben szörnyek és egyéb furcsa lények élnek együtt az emberekkel. A főszereplő, Mark Lilly egy szociális munkás, aki New Yorkban próbál segíteni beilleszkedni az idegeneknek, ám első kézből kell megtapasztalnia a velük való együttélés nehézségeit, amikor kiderül, hogy szobatársa egy emberevő zombi. A sorozat humoros formában próbálja bemutatni, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük az életben mindazoknak, akik eltérnek a többségi társadalom normáitól.

Ha kedvet kaptál hozzá akkor hajrá! mesekaneten.blogspot.com/2010/10/furcsa-amcsik-ugly-americans.html

Szólj hozzá!

Címkék: sorozatajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://livefast.blog.hu/api/trackback/id/tr172479120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása