LiveFast!

Randomblog, mely megpróbálja magával ragadni az olvasót, egy tekervényes és elrugaszkodott dimenzionális utazásra, a filmek, sorozatok, érdekes zenék, stílusok, képregények, extrém cuccok világába. Célja, hogy némileg betöltse, azt az internet által okozott vákuumot, ami miatt most is olvasol! :) Random-Design-Horror-Sci-fi Blog.

Kövess! FaceBook+Twitter!

Kiemelt Partner!

Image and video hosting by TinyPic

Brotherhood!

The Walking Dead

2010.11.30. 02:09 SkL

Végre! Megjelent egy érdekes és abszolút élvezhető zombis sorozat! Az alapsztori szerintem tökély, bár nekem volt egy kis Kaptár feelingem mikor elkezdtem nézni, de ezt úgyis meglátja aki belekezd. Ja és hát van benne pár magyar vonatkozás, de hát manapság miben nincsenek? :D Egyébként elég vicces felfedezni őket. :) A sorozatot 6 részesre tervezik a készítők. És íme pár infó:

Műfaj : horror,dráma,sorozat

A képregényen alapuló széria története a “zombi apokalipszis” után zajlik, és középpontjában Rick Grimes, egy kisváros rendőrtiszt áll, aki családjával és néhány hozzájuk csatlakozó emberrel megpróbálnak biztonságos helyre jutni a zombiktól hemzsegő világban. A kis csapatnak rengeteg kihívással kell megküzdenie útközben, és szembesülniük kell a ténnyel, hogy egy belső konfliktus sokszor nagyobb veszélyeket rejt magával, mint a zombik által jelentett külső fenyegetés.

Amire külön kitérnék, hogy az intrója egyszerűen vérprofi és megadja a sorozat hangulatot: 

Online nézhető innen: filmezz.eu/film.php

 

4 komment

Címkék: zombi sorozatajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://livefast.blog.hu/api/trackback/id/tr952482661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

viko2 2010.12.11. 13:38:38

hova lett a rendes oldal?ez így nagyon gáz,mert nem találok semmit.

deboer 2010.12.11. 14:55:43

@lesztat: Hy,nem tudom,csak én is most szembesülök,hogy az oldal eltűnt,vége!

SkL · http://livefast.blog.hu/ 2010.12.23. 19:52:40

Időközben törlődött az oldal sajnos, de már cseréltem az elérhetőséget. Sorry.
süti beállítások módosítása