LiveFast!

Randomblog, mely megpróbálja magával ragadni az olvasót, egy tekervényes és elrugaszkodott dimenzionális utazásra, a filmek, sorozatok, érdekes zenék, stílusok, képregények, extrém cuccok világába. Célja, hogy némileg betöltse, azt az internet által okozott vákuumot, ami miatt most is olvasol! :) Random-Design-Horror-Sci-fi Blog.

Kövess! FaceBook+Twitter!

Kiemelt Partner!

Image and video hosting by TinyPic

Brotherhood!

Borzongás és Idegtépés!

2010.12.21. 15:00 SkL

Az elmúlt időkben láttam jópár horror filmet, de 2 messze kimagaslik a tömeges, sablononokra építő átlagos filmektől. Most 2 olyan filmet mutatok be, amik garantáltan élvezhetőek és cselekményükben tényleg fordulatosak és izgalmas perceket okoznak a nézőknek.

 

Tartalom:
A film Marcus Dunstan, A dög és a Fűrész trilógia utolsó három részének forgatókönyv írójának rendezői debütálása. Arkin (Josh Stewart) nemrég szabadult a börtönből, és ki szeretné egyenlíteni régi tartozását volt felesége felé, hogy új életet kezdjen. Terve az, hogy betör egy dúsgazdag cégvezető vidéki házába, ám balszerencséjére rossz időben a rossz helyre kerül: hamarosan egy, magát A gyűjtőnek (The Collector) nevező maszkos ember fogságában találja magát, bezárva egy halálos csapdákkal teli labirintusban, a családdal együtt, akiket ki akart rabolni.

 

Dr. Cara Jessup (Julianne Moore) többszörös személyiségzavara ellenére remek karriert tudhat maga mögött. Szakértő tanúként tévedhetetlenül kiszűri a saját magához hasonló rendellenességben szenvedő személyeket, több mint fél tucat gyilkossági ügy tisztázódott az ő segítségével. Cara a tudomány megszállottja, ám egyben hívő is, még férje megrázó halála után sem vesztette el istenbe vetett hitét. Lánya, Samantha, ellenben igen.
Egy újabb zűrös bírósági eset után édesapja – aki szintén orvos – bemutatja őt egy betegének, Adamnak (Jonathan Rhys Meyers). Ahogy egyre jobban megismeri a fiút, majd annak múltjára is fény derül, Cara világ kezd összeomlani, és addig erős hite is meginog. Halálos visszaszámlálás veszi kezdetét: ha nem sikerül megfejtenie az Adam körül lappangó titkot, annak komoly következményei lesznek mind saját, mind lánya életére…via filmtrailer.hu

 

Szólj hozzá!

Címkék: horror filmajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://livefast.blog.hu/api/trackback/id/tr252529389

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása