LiveFast!

Randomblog, mely megpróbálja magával ragadni az olvasót, egy tekervényes és elrugaszkodott dimenzionális utazásra, a filmek, sorozatok, érdekes zenék, stílusok, képregények, extrém cuccok világába. Célja, hogy némileg betöltse, azt az internet által okozott vákuumot, ami miatt most is olvasol! :) Random-Design-Horror-Sci-fi Blog.

Kövess! FaceBook+Twitter!

Kiemelt Partner!

Image and video hosting by TinyPic

Brotherhood!

Első Magyar Zombie Walk Felvonulás!

2011.01.31. 05:40 SkL

Első kézből kapjátok a legújabb bennfentes infókat a hamarosan bekövetkező, nyári horror őrültségről. Budapest egyik legfrekventáltabb környéke, az Andrássy út átváltozik egy estére ZombieLandé. Akinél még nemrég aktualítást élvezett a The Walking Dead sorozat, az tudja mire számíthat, a remélhetőleg lassan Guinness rekordot elérő, önjelölt hulla-hordától. Magyarországon is volt már több próbálkozás efféle esemény összerántására, de nem ekkora létszám visszaigazolással, mely napról napra folyamatosan növekszik. A cél 4500 fő elérése. Csatlakozzatok Ti is! Ne maradjatok ki, egy a műfajából adódóan egyedülálló, kis nyári polgárpukkasztásból! ;)

Egy kis zombi történelem az esemény hátteréről: http://en.wikipedia.org/wiki/Zombie_walk

Ide kattintva: Te is Agyzabáló Zombivá válhatsz!                          

Időpont: 2011. június 24., 17:00 - június 25., 3:00

A rendezvény hivatalos főhadiszállása és információs csatornája:                  Katt ide: Zombie Walk Budapest - Első Magyar Zombie Walk felvonulás!

Plusz információk az alábbi elérhetőségen: zombiewalk.budapest@yahoo.com

Egy kis kedvcsináló gyanánt:

Zombie Walk from TrevorG on Vimeo.

Szólj hozzá!

Címkék: esemény horror zombi felvonulás andrássy zombi walk

A bejegyzés trackback címe:

https://livefast.blog.hu/api/trackback/id/tr972626751

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása